Tirisi Moda: luxe juwelen geïnspireerd op wereldsteden!

tirisi-moda-ringen-TR1032AMPtiris moda armbandentirisi moda ring

 

 

 

 

 

 

 

Tirisi Moda is één van de meest succesvolle Nederlandse juwelenmerken van de afgelopen jaren. Opgericht in 2004, heeft het luxe merk met zijn Italiaanse stijl nu al naam voor zichzelf gemaakt door de prachtige, gekleurde stenen en de bijzondere diamanten van topkwaliteit. De Tirisi sieraden stralen luxe en weldaad uit, worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt van 18 karaats witgoud, geelgoud of roségoud. Toch zijn de prijzen lager dan gemiddeld in het topsegment juwelen.

Tirisi Jewelry en Tirisi Moda

Tirisi Jewelry maakt draagbare juwelen, maar het merk biedt ook een meer modieuze variant op hun collectie, namelijk Tirisi Moda. De sieraden zijn geïnspireerd op een aantal wereldsteden, en de collecties dragen dan ook namen als Moscow, Verona, Amsterdam en Paris. Elke collectie heeft zijn eigen uitstraling, maar wat ze gemeen hebben is de luxe, weelderige en stijlvolle look. Het merk staat intussen vooral bekend om de modieuze Tirisi armband en Tirisi ringen.

Creëer je eigen stijl met de Tirisi Moda Armband

Dit sieraad is nu al een klassieker: de kenmerkende leren band met de knoop aan het uiteinde en een sluitstuk in 18 karaats witgoud, geelgoud of roségoud. Het bandje is in allerlei kleuren te krijgen, en de armband is vervolgens te personaliseren met allerlei leuke hangers. Maar de Tirisi Moda armband is ook te dragen als ketting: in plaats van hem dubbel om je pols te slaan draag je hem dan languit en gebruik je het sluitstuk om de hanger naar keuze op zijn plaats te houden. Met de armband en hangers van Tirisi kun je dus eindeloos variëren en je eigen stijl creëren!

Voel je koninklijk met de Tirisi ringen

Behalve de welbekende armband en ketting waar je je eigen bedels aan kunt hangen, heeft het merk ook prachtige ringen in de collectie. De materialen van de Tirisi ringen zijn allemaal van topkwaliteit en variëren van Sterling zilver en 18 karaats goud tot briljantgeslepen diamanten en kleurstenen, bijvoorbeeld rookkwarts, amethist en agaat. Van subtiele ringetjes tot echte eyecatchers – voor elke vrouw is wel de ring van haar dromen te vinden!

Ben je op zoek naar een luxe sieraad van de hoogste kwaliteit? Dan zijn de Tirisi juwelen iets voor jou! Je bekijkt en vergelijkt het aanbod van Tirisi online via Sieradenspot.nl. Ook bekijk je hier de Tirisi Moda prijzen.