Thomas Sabo bedels! Creëer je eigen stijl!

thomas sabo bedelsthomas sabo bedelthomas sabo bedel

 

 

 

 

 

Met de Thomas Sabo bedels, gemaakt door één van de bekendste sieradenmerken ter wereld, kom je altijd modebewust, stijlvol en uniek voor de dag! Het Duitse sieradenmerk staat bekend om zijn prachtige bedelsieraden gemaakt van het beste Sterling zilver. De designs van het vooruitstrevende merk staan bekend om hun creativiteit en originaliteit.

Thomas Sabo: vernieuwend, betaalbaar en uniek

Vanaf het moment dat het sieradenmerk werd opgericht, rond 1980, zijn de designers al bezig om mooie, zilveren sieraden op de markt te brengen die toch voor iedereen betaalbaar zijn. In de tijd dat het merk ontstond, waren er nog maar weinig sieradenmerken die bekendstonden om het maken van zilveren sieraden. Hierdoor maakte Thomas Sabo al snel naam en veroverde het merk de wereld met het concept van bedelsieraden. Tegenwoordig vind je de Thomas Sabo bedeltjes in iedere wereldstad!

Bij Thomas Sabo gaat het om jóuw stijl!

De collectie Thomas Sabo bedels bestaat uit meer dan 500 verschillende bedeltjes: keuze genoeg en voor elk wat wils dus! Eerst kies je jouw favoriete armband, ketting of horloge, speciaal ontworpen om bedels aan te bevestigen. Vervolgens kun je beginnen met het creëren van jouw eigen, unieke stijl! Elke bedel is voorzien van een stevige sluiting, zodat hij makkelijk aan elke Thomas Sabo armband, ketting of horloge is te bevestigen.

Thomas Sabo bedels

De Thomas Sabo bedeltjes zijn onderverdeeld in verschillende thema’s en collecties. Of je een bedel nu ziet als een modeaccessoire, een geluksbrenger of een herinnering aan een bijzonder moment in je leven – voor elke gelegenheid is er wel de juiste bedel te vinden! Er zijn bedels met parels, letters en figuurtjes, bedels in de vorm van een schoen, een hondje, een hartje of een sleuteltje, zilveren bedels, bedels ingelegd met zirkoniasteentjes en gekleurde bedels, bedels met als thema moeder & kind, just married en streetstyle… welke kies jij?