Swarovski Tropical Paradise laat elke vrouw stralen!

De Swarovski Tropical Paradise collectie van dit seizoen is exotisch en ietwat extravagant, met prachtige gekleurde kristallen. Iedereen kent Swarovski wel van de ietwat suffe, kristallen beeldjes, maar suf is het merk allang niet meer –  de sieraden van het label zijn stylish, trendy en prachtig! Het merk werkt samen met grote namen in de modewereld, zoals Jean Paul Gaultier en Dior, en brengt jaarlijks verschillende stralende collecties uit waarin de mooiste kristallen worden gebruikt. Dit seizoen ben je met de Tropical Paradise Collectie helemaal in stijl!

De Swarovski Tropical Paradise Collectie: Stijlvol en Extravagant!

De Tropical Paradise Collectie is geïnspireerd op exotische reizen door Latijns-Amerika, en dat is te zien! Uitbundige kleuren, eyecatcher kettingen en feestelijke oorbellen… je voelt je meteen op en top vrouw. Zo zijn er de prachtige Swarovski oorbellen met een kristallen hanger in verschillende kleuren, de Swarovski armbanden gemaakt van suède en versierd met kleine kristalletjes, en de Swarovski ringen met hun chique uitstraling.

Ook celebs zijn gek op Swarovski!

Ook celebrities worden veelvuldig gespot met de sieraden, en wij snappen wel waarom: je voelt je toch bijna koninklijk met de prachtige, maar toch betaalbare juwelen? Zo pronkte Shakira met Swarovski tijdens de opnames van The Voice. Shakira koos voor een prachtig, palladium verguld collier. In plaats van om haar nek droeg de zangeres en The Voice coach de collier heel origineel als een stijlvolle hoofdband. Fashionable!

Swarovski’s Collecties

Behalve  de mooie, extravagante Tropical Paradise Collectie van dit seizoen, voert Swarovski nog meer aparte merken. Zo werkt de Crystallized Collectie samen met allerlei bekende ontwerpers, zoals Jean Paul Gaultier, en is Swarovski Elements het merk dat de

schitterende kristallen ontwikkelt die gebruikt kunnen worden voor sieraden, kleding en andere ontwerpen. Creatieve talenten uit de mode-, sieraden- en interieurindustrie gebruiken deze steentjes in hun ontwerpen, die vervolgens worden voorzien van het ‘Made with Swarovski Elements’ label, dat de authenticiteit bewijst. Een bekende ontwerper en stijlvol sieradenmerk dat met Swarovski Elements werkt is bijvoorbeeld Otazu!