Nieuw van Mi Moneda: de Mi Moneda Clickarmband!

Mi Moneda Clickarmband Cambio Brown met XS-munt Mi Moneda Clickarmband Cambio Orange met XS-muntMi Moneda Clickarmband Cambio Caramel met XS-munt
Met deze prachtige Mi Moneda clickarmband uit de nieuwe collectie steel je de show! Het Nederlandse merk
Mi Moneda staat bekend om haar simpele maar stijlvolle sieraden en je zult het label waarschijnlijk kennen van de kettingen met verwisselbare munt. Door de losse munten die je zelf in een ketting, armband of ring kunt klikken, kun je met de sieraden steeds variëren en je eigen stijl creëren.

Het merk komt nu met een nieuwe armband: de Mi Moneda Cambio clickarmband! Deze clickarmband bestaat uit een leren band met aan het uiteinde een XS-munt die dient als sluiting. En zoals je van het merk gewend bent, is deze munt ook verwisselbaar. Het is heel simpel: kies je favoriete kleur armband, klik je favoriete XS-muntje erin en je hebt een prachtige, unieke armband!

De Mi Moneda Clickarmband

De clickarmband is voorzien van een verzilverde Mi Moneda XS-munt, het kleinste type muntje dat ook in de ringen van Mi Moneda past. Je kunt het muntje uit de armband dus ook gebruiken voor je ring en andersom, waardoor je nog meer kunt variëren! De armband is geschikt voor iedereen die van een eenvoudige stijl met een weelderige uitstraling houdt. De band is gemaakt van zacht leer dat in een lus loopt, waardoor een soepele belijning ontstaat. De afwerking met de verzilverde Mi Moneda munt geeft de armband een luxe uitstraling. Minimalistisch maar tegelijkertijd stijlvol en weelderig!

Mi Moneda Cambio Orange, Cambio Brown en Cambio Caramel

De clickarmband van Mi Moneda is verkrijgbaar in drie kleuren: cambio orange, cambio brown en cambio caramel. De bruine en de caramel clickarmband zijn voorzien van een verzilverde XS-munt in roségoud, terwijl de oranje clickarmband een goudkleurige XS-munt heeft. Maar uiteraard kun je er na aanschaf van je Mi Moneda clickarmband altijd voor kiezen om een andere munt in de armband klikken! Met behulp van de magneet is dat heel makkelijk: binnen een handomdraai heb je dus weer een heel ander sieraad.

Is deze prachtige clickarmband jouw ideale cadeau (aan jezelf of aan een ander)? In een paar klikken kun je hem al in huis hebben! Het grootste aanbod van Mi Moneda online vind je via Sieradenspot.