Mi Moneda collectie – 250.000 combinaties mogelijk!

In het oude Egypte werden munten ook wel gebruikt als amulet. Deze munten werden met een speciale betekenis dicht bij het hart gedragen. In 2009 besloot een Nederlands koppel om hun passie voor munten om te zetten in stijlvolle en modieuze juwelen die een spirituele gedachte uitdragen. Vanaf het begin is Mi Moneda een groot succes. De kettingen werden al snel door veel beroemdheden gedragen.

Mi Moneda is Spaans voor ‘Mijn Munt’. Mi Moneda is een luxe en modieus merk geïnspireerd op vintage munten. De munten kan je in een speciaal hiervoor ontworpen hanger dragen. De munten zijn makkelijk te verwisselen en zo is het mogelijk om met Mi Moneda je eigen unieke en persoonlijke ketting te creëren.

Mi Moneda hangers

De juwelen van Mi Moneda zijn handgemaakt en de symbolen staan voor liefde, hoop en kracht. Mi Moneda heeft een unieke hanger uitgevonden waarin je verwisselbare Moneda’s kan dragen. De hanger die je aan je ketting hangt is verkrijgbaar in de maten small, medium en large en is te koop in 925 zilver of 925 zilver bedekt met goud- of rosé goud. De hangers kunnen gedragen worden aan een ketting of armband.

Mi Moneda

Moneda’s

Mi Moneda biedt verschillende soorten munten aan. Alle Moneda’s van Mi Moneda hebben een eigen spirituele betekenis en enkele zijn voorzien van een inscriptie. De Moneda’s kunnen aan twee kanten gedragen worden. Naast de Moneda’s die in 925 sterling zilver te koop zijn met een speciale inscriptie zijn er ook andere trendy en kleurrijke Moneda’s te koop. Zo zijn er Moneda’s van Italiaans leer in verschillende kleuren, is er voor de chiquere gelegenheid de Royale, Deluxe, Plain, Diamond Disc of Roca collectie, en zijn er ook Moneda’s met symbolen in 3D te koop; de 3D Moneda en de 3D Swarovski. Ook zitten er een aantal prachtige collecties tussen die van schelp zijn gemaakt. Dit zijn de Nautilus, de Naturalize en de Gaudi collectie. Andere, maar zeker niet minder mooi, zijn de Mariposa, Perla en Semi Precious collectie. In totaal zijn er meer dan 250.000 combinaties zijn mogelijk!

Door de vele combinaties die mogelijk zijn om aan je ketting of armband te hangen kan iedereen zijn eigen look creëren. Met de verschillende stijlen, materialen, lengtes, kleuren en designs zit er echt voor iedereen wat bij om Mi Moneda te dragen zoals jij wilt!