Kapara armbanden: geïnspireerd door Tibetaanse tradities!

kapara armbanden

kapara armbanden

kapara armbanden

 

 

 

 

 

 

 

Kapara armbanden zijn een chique, luxe en unieke variant op de immens populaire Shamballa armbanden, die inmiddels niet meer zijn weg te denken uit het modebeeld. De simpele maar toch stijlvolle armbanden bestaan uit ronde kralen die aan een stevig nylon koord geregen zijn. De Kapara armband is geïnspireerd op boeddhistische en Tibetaanse tradities en wordt gekenmerkt door een cirkelslot waar het logo van Kapara, de lotus, in gegraveerd is.

Kapara armbanden: met liefde gemaakt!

Elke armband van dit luxe merk wordt zorgvuldig met de hand gemaakt: de kralen worden individueel gekozen en het stevige, glanzende nylondraad wordt met de hand gevlochten, wat zorgt voor een superieure kwaliteit en een duurzaam resultaat. Voor deze armbanden wordt uitsluitend gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, gecombineerd met staal of verguld staal. De natuurstenen worden zorgvuldig gekozen en gematcht met de roestvrijstalen kogelkralen.

Goede kwaliteit, natuurlijke materialen

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar van deze prachtige Kapara armband. De simpelste en meest ‘basic’ variant is versierd met één stalen kraal die bezet is met kristal. De luxere versies bestaan uit stalen kralen gecombineerd met natuurstenen kralen, bijvoorbeeld van koraal, onyx of zirkonia. De prijzen verschillen, zodat je altijd jouw favoriete armband voor een voor jou redelijk budget kunt kiezen: de goedkoopste armband is € 35,- en de meest luxe armband kost € 179,-.

Kapara en de Lotus

De Kapara armbanden zijn geïnspireerd op boeddhistische gebruiken en Tibetaanse tradities. Het logo van het exclusieve merk is dan ook de lotusbloem. De lotus groeit uit de modder, maar komt naar boven als een prachtige bloem: het symbool voor puurheid, herstel en trouw. Aan elke Kapara armband is een cirkelslotje bevestigd in de vorm van een kraal waar de lotus in gegraveerd is. Dit symbool laat dus ook zien dat je een echte Kapara draagt!

Kortom: zoek je een uniek en duurzaam sieraad dat met zorg is gemaakt? Draag eens een armband van Kapara naast je andere armsieraden of horloge en je zult verbaasd zijn over het resultaat! Vergelijk het aanbod van Kapara online via Sieradenspot. Hier vind je het grootste aanbod!