Dji Dji Italia: Favoriet van Sylvie en Yolanthe!

dji dji italia online

dji dji italia juwelen

dji dji italia oorbellen

 

 

 

 

 

 

 

Dji Dji Italia is een merk dat luxe sieraden maakt volgens de laatste, internationale trends. En dat met een collectie die helemaal wordt bedacht door twee Nederlandse zussen! Italiaans chique met een Hollandse twist dus. De twee zussen begonnen, na jaren ervaring in een familiebedrijf dat diamanten sieraden maakte, hun eigen label met sieraden waar ze zelf gelukkig van werden. Dat doen ze nog steeds, en nu, 9 jaar later, wordt Dji Dji Italia in 200 winkels verkocht en is het merk niet meer weg te denken: onder andere Sylvie Meis, Yolanthe Sneijder, Nikkie Plessen en Leontine Borsato zijn fan!

Dji Dji Juwelen: hip en stijlvol!

De ontwerpsters van Dji Dji Italia laten zich inspireren door internationale trends, waardoor hun collecties altijd up-to-date en hip zijn. Een grote inspiratiebron hierbij is de Italiaanse vrouw: stoer maar elegant, sterk maar supervrouwelijk! De Dji Dji Italia juwelen hebben een frisse, jonge en modieuze uitstraling. De sieraden worden gemaakt van Sterling zilver, verguld zilver of van 14 karaats geelgoud of roségoud.

De Dji Dji Italia Collectie

De stylish Dji Dji slavenarmbanden zijn intussen een heuse trend in Nederland: bekende Nederlanders worden er veelvuldig mee gezien. Behalve de bekende voetbalvrouwen is ook sterrenstyliste Danie Bles fan van de armbanden. Naast de prachtige slavenarmbanden, bestaat de collectie ook uit kettinkjes met schattige bedeltjes, opvallende eyecatcher oorbellen en prachtige, opvallende ringen. Losse hangertjes die je zelf met een ketting kunt matchen zorgen ervoor dat je met de sieraden van Dji Dji ook je eigen stijl kunt creëren. Zo zijn er de schattige hangertjes in de vorm van een sleuteltje – ook die zijn veelvuldig gespot om de nek van bekende Nederlanders.

Wil je net als Sylvie, Yolanthe en Nikkie de show stelen met de prachtige Dji Dji sieraden? Bekijk en vergelijk het aanbod van Dji Dji Italia online via Sieradenspot. Hier vind je het grootste aanbod in sieraden en vergelijk je meteen de prijzen van Dji Dji online.