De Ice-Watch Ice-Chrono Party Collectie!

Ice-Chrono-PartyIce-Chrono-Party

Ice-Chrono-Party

 

 

 

 

 

De Ice-Watch Ice-Chrono Party collectie is een leuke, frisse uitbreiding op het populaire assortiment van het welbekende horlogemerk. De kleurrijke Ice-Watch horloges – wie kent ze niet? Het Belgische horlogemerk maakt horloges die trendy, betaalbaar én fijn om te dragen zijn. En uiteraard in werkelijk alle kleuren van de regenboog, zodat je voor elk jaargetijde, voor elke outfit en voor elke mood wel een bijpassend Ice-Watch horloge kunt dragen!

De Ice-Chrono serie

Het merk komt nu met een nieuwe, frisse collectie op de markt: de Ice-Chrono Party collectie. Deze nieuwe collectie is een uitbreiding op de Chrono serie, de enige serie van Ice-Watch met uitgebreide functionaliteiten, namelijk een chronograaf functie! Binnen de Chrono serie bestonden er al meerdere lijnen, waaronder de Ice-Chrono serie en de Ice-Chrono Electrik serie. Tot nu toe hadden de Chrono horloges een vrij mannelijke, stoere look, maar de nieuwe Ice-Watch Party collectie brengt hier met zijn frisse, lichte en chique uitstraling verandering in!

Nieuw in de Ice-Chrono serie: de Ice-Chrono Party collectie!

Waar de eerder uitgebrachte Ice-Chrono Electrik serie bestond uit zwarte horloges met felgekleurde details, is nu ook de Ice-Chrono Party collectie uitgebracht, die bestaat uit witte horloges met felgekleurde details. Deze nieuwe collectie heeft een iets meer vrouwelijke en chique look dan zijn meer mannelijke voorganger (hoewel de Ice-Watch horloges in principe allemaal uniseks zijn). De Ice-Chrono Party horloges zijn sportief, opvallend en toch geschikt voor zowel ’s avonds als overdag. Elk horloge draagt de naam van een heerlijke cocktail: ga jij voor Blue Lagoon, Margarita, Cosmopolitan, Mojito of Bloody Mary?

Ice-Watch staat voor een frisse look en goede kwaliteit

Mochten de frisse uitstraling en in het oog springende kleurtjes van de Ice-Watch horloges je nog niet hebben overtuigd, dan doet de kwaliteit dat wel: elk horloge is voorzien van een Miyota quartz uurwerk en is waterdicht tot op 50 meter diepte. De transparante kast is dus van goede kwaliteit, maar ook de matte, silicone band is stevig en sluit makkelijk met een gesp. Horloges die je iedere dag kunt dragen, dus! En ook de prijs-kwaliteitverhouding van deze horloges is ideaal: de prijzen van de nieuwe Ice-Chrono Party collectie variëren van 139 tot 159 euro.

Ben je ook fan van de Ice-Watch Party collectie? Je vergelijkt de verschillende modellen en prijzen van Ice-Watch online via Sieradenspot.nl.