Charming by Ti Sento: Stijlvol en Fashionable!

charming by ti sento bedels

Charming by Ti Sento bedelsCharming by Ti Sento bedels

 

 

 

 

 

 

De prachtige sieraden van Charming by Ti Sento zijn niet alleen superstijlvol en fashionable omdat er elk seizoen een nieuwe collectie volgens de laatste trends uitkomt, ze bieden je ook nog eens de mogelijkheid om je eigen stijl te creëren! Jij bepaalt namelijk zelf welke Charming by Ti Sento bedels je met welke armband of ketting combineert.

Charming by Ti Sento bedels

Charming by Ti Sento, het zusje van het hippe, Italiaanse sieradenmerk Ti Sento Milano, is naar eigen zeggen ‘een manier voor vrouwen om zichzelf uit te drukken door hun eigen stijl’. Door de Charming by Ti Sento bedels te combineren kan iedere vrouw dus haar favoriete sieraad creëren! De bedels zijn gemaakt van gerhodineerd Sterling zilver, zodat de mooie glans wordt behouden, en zijn dus van goede kwaliteit. Sommige bedels zijn volledig van zilver, maar er zijn ook varianten met frisse kleurtjes waardoor je in je armband of ketting leuke kleurencombinaties kunt maken!

De Charming by Ti Sento Collectie

Het luxe maar toch betaalbare sieradenmerk brengt elk half jaar een nieuwe, hippe collectie bestaande uit prachtige armbanden en kettingen en bijbehorende bedels die je naar eigen smaak aan de armbanden en kettingen kunt hangen. De huidige collectie Charming by Ti Sento bedels bestaat uit de lijnen Luck & Love, die bestaat uit geluksbrengers zoals hartjes, kruisjes en klavertjesvier; She’s Got Style, een wel heel fashionable collectie bedeltjes in de vorm van schoentjes, tasjes en jasjes; en SOHO NYC, een collectie gesofisticeerde bedels voor de stijlvolle, zelfverzekerde vrouw, geïnspireerd op de stad New York.

Met de Charming by Ti Sento bedels kun je dus voor elke gelegenheid de perfecte armband of ketting creëren. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in de Charming by Ti Sento sale: dezelfde prachtige sieraden, maar nu met fikse kortingen! Wat wil een vrouw nog meer?!